blob: 1774dd5daa737e817fb175bc389545093e441ed8 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<artifactId>core</artifactId>
<groupId>org.eclipse.dltk.core</groupId>
<version>5.8.2-SNAPSHOT</version>
<relativePath>../..</relativePath>
</parent>
<artifactId>org.eclipse.dltk.core.doc.isv</artifactId>
<packaging>eclipse-plugin</packaging>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho.extras</groupId>
<artifactId>tycho-eclipserun-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<executions>
<execution>
<id>build_indexes</id>
<phase>compile</phase>
<goals>
<goal>eclipse-run</goal>
</goals>
<configuration>
<repositories>
<repository>
<id>eclipse</id>
<layout>p2</layout>
<url>${eclipserun-repo}</url>
</repository>
</repositories>
<applicationsArgs>
<args>-consolelog</args>
<args>-application</args>
<args>org.eclipse.ant.core.antRunner</args>
<args>-data</args>
<args>${project.build.directory}/workspace</args>
<args>-quiet</args>
<args>-buildfile</args>
<args>build.xml</args>
</applicationsArgs>
<dependencies>
<dependency>
<artifactId>org.eclipse.ant.core</artifactId>
<type>eclipse-plugin</type>
</dependency>
<dependency>
<artifactId>org.apache.ant</artifactId>
<type>eclipse-plugin</type>
</dependency>
<dependency>
<artifactId>org.eclipse.help.base</artifactId>
<type>eclipse-plugin</type>
</dependency>
</dependencies>
<executionEnvironment>JavaSE-1.8</executionEnvironment>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>