blob: 7e61dcb4ce2a7d7add15a20cf42d6dbb1b6d03cf [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>org.eclipse.epp.logging</groupId>
<artifactId>bundles</artifactId>
<version>2.0.8-SNAPSHOT</version>
<relativePath>../pom.xml</relativePath>
</parent>
<artifactId>org.eclipse.epp.logging.aeri.core</artifactId>
<packaging>eclipse-plugin</packaging>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho.extras</groupId>
<artifactId>tycho-eclipserun-plugin</artifactId>
<configuration>
<executionEnvironment>JavaSE-${javaVersion}</executionEnvironment>
<!-- linebreaks not permitted in this arg line -->
<appArgLine>-data "${basedir}${file.separator}..${file.separator}workspace" -application org.eclipse.emf.codegen.ecore.Generator -projects "${basedir}${file.separator}..${file.separator}" -model "${basedir}${file.separator}models${file.separator}aeri.genmodel"</appArgLine>
<dependencies>
<dependency>
<artifactId>org.eclipse.emf.codegen.ecore</artifactId>
<type>eclipse-plugin</type>
</dependency>
</dependencies>
<repositories>
<repository>
<id>2018-12</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/releases/2018-12</url>
</repository>
</repositories>
</configuration>
<executions>
<execution>
<id>generate-sources</id>
<goals>
<goal>eclipse-run</goal>
</goals>
<phase>generate-sources</phase>
</execution>
</executions>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>