blob: 4ee81dc6c43a189c62912f21ad882250b3707032 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project>
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<relativePath>../../releng/org.eclipse.emf.parsley.parent/pom.xml</relativePath>
<groupId>org.eclipse.emf.parsley</groupId>
<artifactId>org.eclipse.emf.parsley.parent</artifactId>
<version>0.2.0-SNAPSHOT</version>
</parent>
<artifactId>org.eclipse.emf.parsley.tests.swtbot</artifactId>
<packaging>eclipse-test-plugin</packaging>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.xtend</groupId>
<artifactId>xtend-maven-plugin</artifactId>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-surefire-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<executions>
<execution>
<id>default-test</id>
<phase>integration-test</phase>
<configuration>
<skip>${swtbot.tests.skip}</skip>
<useUIHarness>true</useUIHarness>
<useUIThread>false</useUIThread>
<!-- tycho.testArgLine repeated to re-use the configuration for argLine
for jacoco agent -->
<argLine>${tycho.testArgLine} ${swtbotTestsArgs}</argLine>
<testClassesDirectory>${project.build.outputDirectory}</testClassesDirectory>
<excludes>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*AbstractTest*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*WizardsTest*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*DslEditorTest*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*TestsSuite*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*Activator*.java</exclude>
</excludes>
<includes>
<include>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*Test*.java</include>
</includes>
<!-- Disable GTK3 with Luna because it makes the test hang (bug in IcedTea
http://icedtea.classpath.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1736) -->
<environmentVariables>
<SWT_GTK3>0</SWT_GTK3>
</environmentVariables>
</configuration>
<goals>
<goal>test</goal>
</goals>
</execution>
<execution>
<id>PDEBasedTests</id>
<phase>integration-test</phase>
<!-- These tests required PDE and must pass -DbuildingWithTycho=true -->
<configuration>
<skip>${swtbot.tests.skip}</skip>
<useUIHarness>true</useUIHarness>
<useUIThread>false</useUIThread>
<!-- tycho.testArgLine repeated to re-use the configuration for argLine
for jacoco agent -->
<argLine>${tycho.testArgLine} ${pdeTestsArgs} ${swtbotTestsArgs}</argLine>
<testClassesDirectory>${project.build.outputDirectory}</testClassesDirectory>
<excludes>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*AbstractTest*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*TestsSuite*.java</exclude>
<exclude>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*Activator*.java</exclude>
</excludes>
<includes>
<include>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*DslEditorTest*.java</include>
<include>**/org/eclipse/emf/parsley/tests/*WizardsTest*.java</include>
</includes>
<environmentVariables>
<SWT_GTK3>0</SWT_GTK3>
</environmentVariables>
</configuration>
<goals>
<goal>test</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<configuration>
<dependency-resolution>
<extraRequirements>
<requirement>
<type>eclipse-feature</type>
<id>org.eclipse.emf.parsley.tests.swtbot.feature</id>
<versionRange>0.0.0</versionRange>
</requirement>
<requirement>
<type>eclipse-feature</type>
<id>org.eclipse.rcp</id>
<versionRange>0.0.0</versionRange>
</requirement>
</extraRequirements>
</dependency-resolution>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>