blob: fa971d576c9a363f8acc5465f99e9d16186d80cb [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<feature
id="org.eclipse.xpand.tests"
label="%featureName"
version="1.3.0.qualifier"
provider-name="%providerName">
<description url="http://www.eclipse.org/modeling/m2t">
%description
</description>
<copyright url="http://www.eclipse.org/legal/epl-v10.html">
%copyright
</copyright>
<license url="%licenseURL">
%license
</license>
<url>
<update label="%updateSiteName" url="http://download.eclipse.org/modeling/m2t/updates/"/>
</url>
<requires>
<import plugin="org.junit"/>
<import plugin="org.eclipse.xpand"/>
<import plugin="org.eclipse.xtend"/>
<import plugin="org.eclipse.emf.mwe.core"/>
<import plugin="org.antlr.runtime"/>
<import plugin="org.eclipse.core.resources"/>
<import plugin="org.eclipse.core.runtime"/>
<import plugin="org.eclipse.jdt.core"/>
<import plugin="org.eclipse.ui"/>
<import plugin="org.eclipse.emf"/>
<import plugin="org.eclipse.emf.ecore"/>
<import plugin="org.eclipse.ui.ide"/>
<import plugin="org.eclipse.xtend.shared.ui"/>
<import plugin="org.eclipse.xpand.ui"/>
<import plugin="org.eclipse.xtend.ui"/>
<import plugin="org.eclipse.emf.common"/>
<import plugin="org.eclipse.xtend.typesystem.emf"/>
<import plugin="org.eclipse.emf.mwe.utils"/>
</requires>
<plugin
id="org.eclipse.xpand.tests"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
<plugin
id="org.eclipse.xtend.tests"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
<plugin
id="org.eclipse.xtend.typesystem.emf.tests"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
<plugin
id="org.eclipse.xtend.profiler.tests"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
<plugin
id="org.eclipse.xtend.shared.ui.test"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
<plugin
id="org.eclipse.xtend.typesystem.xsd.tests"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
</feature>