blob: 3bd3e29e42017c2ee239ddef776f54a49dd8fea6 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd" xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<groupId>org.eclipse.qvtd-tests</groupId>
<artifactId>org.eclipse.qvtd.cs2as.compiler.tests</artifactId>
<version>0.26.0-SNAPSHOT</version>
<packaging>eclipse-test-plugin</packaging>
<parent>
<groupId>org.eclipse.qvtd-tests</groupId>
<artifactId>org.eclipse.qvtd.tests-folder</artifactId>
<version>0.26.0-SNAPSHOT</version>
</parent>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
<executions>
<execution>
<id>default-test</id>
<phase>test</phase>
<goals>
<goal>test</goal>
</goals>
<configuration>
<includes>
<include>**/OCL2QVTiTestCases.java</include>
</includes>
<argLine>-DtestNameSuffix="maven" -ea</argLine>
<systemProperties>
<MAVEN_TEST>true</MAVEN_TEST>
</systemProperties>
<reportsDirectory>${project.build.directory}/surefire-reports/standalone</reportsDirectory>
<workingDirectory>${project.build.directory}/test-projects</workingDirectory>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-surefire-plugin</artifactId>
<configuration>
<!--debugPort>5005</debugPort-->
<testClass>org.eclipse.qvtd.cs2as.compiler.tests.OCL2QVTiTestCases</testClass>
<useUIHarness>true</useUIHarness>
<useUIThread>true</useUIThread>
<argLine>-DtestNameSuffix="tycho" -ea</argLine>
<systemProperties>
<TYCHO_TEST>true</TYCHO_TEST>
</systemProperties>
<reportsDirectory>${project.build.directory}/surefire-reports/plugin</reportsDirectory>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>