blob: f990e6bebf64dc0328d9a2a46a8c16d3c00c2aa3 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<null:Map xmi:version="2.0" xmlns:xmi="http://www.omg.org/XMI" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:null="null" basePackage="com.mycompany.equipment">
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Resource" package="com.mycompany" extends="//@artifacts.4">
<properties name="artifact.hide.extends" value="false"/>
<attributes name="status" type="com.mycompany.commonTypes.AvailabilityStatusEnum" isUnique="true"/>
</artifacts>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Equipment" package="com.mycompany.equipment" extends="//@artifacts.0"/>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Router" package="com.mycompany.equipment" extends="//@artifacts.1"/>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Port" package="com.mycompany.equipment" extends="//@artifacts.0">
<attributes name="attribute0" type="com.mycompany.commonTypes.IPAddress" isUnique="true"/>
</artifacts>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Top" package="com.mycompany" isAbstract="true"/>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Location" package="com.mycompany" extends="//@artifacts.4"/>
<artifacts xsi:type="null:ManagedEntityArtifact" name="Party" package="com.mycompany" extends="//@artifacts.4"/>
<associations name="hasPorts" package="com.mycompany.equipment" aEnd="//@artifacts.2" aEndName="router_0" zEnd="//@artifacts.3" zEndName="port_0" zEndMultiplicity="*" zEndIsNavigable="true"/>
</null:Map>